bbq

10 Vaderdag cadeau tips

De dag om alle vaders in het zonnetje te zetten komt er weer aan: Vaderdag. Natuurlijk gaat het om het gebaar, maar met een origineel cadeau maak je écht indruk. Een cadeau voor in de tuin, de keuken, bij de barbecue of een stoere gadget. Met deze cadeau tips verras je je vader zeker.

1. Barbecue

Is jouw vader ook een BBQ King en staat hij het liefst elke avond te barbecueën? Dan is een traditionele BBQ het ideale cadeau voor in de tuin, balkon en camping. En de gehele familie kan er ook van mee genieten :)

2. Schort kunstleer

Bij het barbecueën of kokkerellen hoort natuurlijk een professioneel short. Het schort is verstelbaar en beschermt jouw vader tegen vlekken. Ideaal!

3. Borrelplank Lazy Susan

In de tuin genieten van het zomerzonnetje kan natuurlijk niet zonder een lekker hapje en drankje. Deze prachtige serveerplank bespaart jouw vader wat wandelingetjes naar de keuken, want er is genoeg plek voor al zijn favoriete borrelhapjes.

4. StayCool Wijnkoeler

Een ideaal en onmisbaar Vaderdag cadeau is een prachtige wijnkoeler. Deze koelt je wjin snel houdt hem tot twee uur koel. Het perfecte cadeau als jouw vader wel van een wijntje houdt. Nog een leuk bijpassend cadeau? De wijnglazen van het prachtige merk Gusta!

5. Hangmat

Een relax hangmat is het perfecte cadeau voor Vaderdag. De zomer komt er aan en zo kan jouw vader binnen of buiten extra genieten van zijn middagpauze. Vol in het zonnetje of in de schaduw, een dutje tussendoor zal jouw vader alleen maar goed doen.

6. Karlsson Block Wekker

Is jouw vader geen ochtendmens? Deze block wekker helpt om met een glimlach op te staan. Alsof de zonnestralen jou elke ochtend rustig wakker maken, zo leuk schemeren de digitale cijfers van deze wekker.

7. Nordic Sense Koffiemolen

Met dit cadeau doe je iedere koffie liefhebbende vader een plezier. Of hij nou onderweg ergens naar toe is of in de tuin ligt te luieren: met deze handige koffiemolen heeft hij altijd zijn favoriete kopje koffie bij de hand.

8. Bowl vuurschaal

Een vuurtje stoken, gewoon in de tuin. Een gezelligheid cadeau omdat je met deze vuurschaal gezellig tot in de late uurtjes nog met de familie of vrienden samen kunt zitten. Met deze vuurschaal kan je een ongedwongen loungesfeer creëren. Wist je dat je met deze vuurschaal ook kan BBQ? Dat zijn twee cadeaus in één!

9. SmartMat Onderzetter

is jouw vader een echte keukenprins? Deze SmartMat onderzetter is dan super leuk om te geven! Het is een onderzetter en tegelijkertijd een houder voor je tablet of telefoon. Zo kan je vader gemakkelijk een recept volgen, voetbal kijken of zijn favoriete liedje opzetten tijdens het koken.

10. Parasol

Een mooie parasol voor in de tuin maakt jouw vader meteen gelukkig. Zo kan hij zelfs op Vaderdag al in de tuin liggen met een goed boek, in de schaduw van de parasol. Parasols vind je bij ons in verschillende stijlen en maten, dus of je nou een grote of kleine tuin hebt, bij ons vind je het ideale cadeau!

Naast deze leuke cadeaus hebben we natuurlijk nog allemaal andere items om jouw vader te verrassen op 20 juni. Bekijk alle items op onze website en geef een uniek Vaderdag cadeau.

Alle commentaren worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd