Als een vogel

Als een vogel 

Hoog in de Italiaanse bergen woont een ontwerper met de naam Luca Galmarini. Zijn hele leven staat in het teken van de natuur en de ontwerpen die bij zijn omgeving horen. Met veel passie en artistieke finesse ontwierp hij voor Blomus, een van onze prachtige merken, een gieter, welke lijkt op een vogel met een spitse snavel.

De kleine gieter heet Colibri. De inhoud is precies één liter, genoeg om je planten water te geven. Met eigenzinnigheid en sculpturale verbeeldingskracht vertaalt Luca Galmarini het langwerpige lichaam en de slanke snavel van de zoemende vogel in een gieter, waaruit rustig en langzaam water wordt gegoten. De gieter is gemaakt van gepoedercoat staal en is verkrijgbaar in vijf kleuren: Steel Grey, Lily White, Mourning Dove, Bark en Nomad.

Een echte natuurliefhebber
Luca Galmarini is de ultieme natuurliefhebber die de natuur observeert en deze gebruikt als inspiratie voor zijn ontwerpen. Hij leeft volledig geïsoleerd in de bergen van Italië, waar hij geniet van de ongerepte natuur in zijn eigen tuin. Een tuin die naast alledaagse groenten, fruitbomen en vaste planten ook een indrukwekkende collectie tropische planten bevat. Vanwege het inzicht en de kennis van Galmarini over de natuur, was het voor Blomus gemakkelijk om een ​​samenwerking aan te gaan, omdat het bedrijf ambities heeft om zijn outdoor collecties en activiteiten uit te breiden.

De Colibri is verkrijgbaar op onze website in diverse kleuren.

Productinformatie:
Design: Luca Galmarini
Materiaal: poedercoated staal
Kleuren: Steel Grey, Lily White,Mourning Dove, Bark en Nomad
Afmetingen: H: 36 cm / Ø: 8 cm / Inhoud: 1 liter
Prijs: € 59,95

 

Laat een reactie achter

Alle commentaren worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd

Gerelateerde producten

Korting 13%
Villa Collection Denmark Lamp Grijs Marmer - svenlarsVilla Collection Denmark Lamp Grijs Marmer - svenlars
Villa Collection Denmark Lamp Grijs Marmer
Kortingsprijs36,95 Reguliere prijs42,50
Beoordelingen
Morgen in huis