In de spotlights: Kokoon Design

De meubelstukken van het Belgische Kokoon Design winnen steeds meer aan populariteit. Tijd dus om dit mooie woonmerk eens in de spotlights te zetten. 

Een jong team gericht op modern design

Het team achter Kokoon Design is een jong team van meubelontwerpers, wat graag gebruik maakt van de nieuwste technologieën, om zo constant hun assortiment te blijven vernieuwen.
Een aanpak die werkt, want de moderne meubelstukken die zij ontwerpen vallen goed in de smaak, vooral bij meubelliefhebbers die hun interieur graag een eigentijdse look and feel willen geven.

Honderden producten om je interieur mee in te richten

De constante vernieuwingen binnen Kokoon Design hebben geleid tot een prachtige collectie woonmeubels en decoratie, waarmee je elke ruimte in huis kunt inrichten. 

Maak je keuken hip met bartafels en barstoelen

Een eettafel met daarom een set eetkamerstoelen, blijft natuurlijk een fijne manier om samen te eten, maar waarom zou je het niet een keer anders aanpakken. Bijvoorbeeld met een bartafel en barstoelen

Maak de woonkamer iconisch met de loungestoelen van Kokoon

In onze collectie van Kokoon Design vind je moderne fauteuils, daarmee maak je van de zithoek echt een kroonstuk in je huis. Zeker als je kiest voor de iconische eierstoel. Als je daar in zit, voel je je net een Bond villain.

 kokoon ei stoel

Steel de show met decoratie

Strakke beelden of een uitdagend schilderij. De decoratie van Kokoon Design steelt gegarandeerd de show in jouw interieur.

Benieuwd naar de moderne look & feel van Kokoon Design? Bekijk dan onze Pinterest collectie met sfeerbeelden.