For City Lovers | Buitencollectie

For City Lovers | Buitencollectie

In onze designcollectie ‘For City Lovers’ staan de balkons, terrassen en tuinen centraal. Seizoen na seizoen genieten wij hier van het goede weer of om even buiten een luchtje te scheppen. De in & out-trend is de fusie tussen binnen- en buitenruimtes. Waarom zou je er een kiezen als je beiden kun hebben? De collectie ‘For City Lovers’ is ontworpen om een extra buitenruimte te creëren, waar je het gehele jaar van kunt genieten.

De collectie is perfect voor de stedelingen met een klein balkon of die een binnen terras hebben. Ideaal om op jouw stukje buiten te genieten in de bruisende stad. Deze collectie heeft alles wat je nodig hebt om je te laten genieten van je buitenruimte, ongeacht de grootte. Kan je een betere manier bedenken om van het buitenleven te genieten dan met handgemaakte designerstukken gemaakt van natuurlijk en duurzame materialen?

Designerstukken voor buiten
Geniet op jouw balkon of buitenterras met deze prachtige Nadin 2-zitsbank en fauteuil. Kom helemaal tot rust met deze set. Door de meegeleverde kussens zit je ontzettend comfortabel en door de prachtige groene kleur herbeleef je de essentie van de natuur. Daarnaast is de bank een samensmelting van staal en gevlochten touw en is deze dankzij de aluminium structuur superlicht en bestand tegen de Nederlandse buitenomstandigheden.

Urban style
Geniet van je balkon, hoe groot of klein deze ook mag zijn. Dankzij de Amarilis inklapbare tafel kan jij heerlijk genieten op jouw balkon. Neem je koffie mee en klap de tafel uit, zonder dat deze al te veel ruimte inneemt. De tafel is gemaakt van duurzaam acaciahout en ideaal om even buiten te genieten.

The terrazzo style
Terrazzo is een materieel met een geschiedenis. Terrazzo is het Italiaanse woord voor terras. Door verder ontwikkelde technieken is de creatieve vrijheid van Terrazzo verder ontwikkeld en is er steeds meer gevarieerd met vormen en kleuren. Het heeft een comeback gemaakt door zijn eigen unieke ontwerpstijl. Dankzij de weerstand van dit natuurlijke materiaal kan het tegen verschillende weersomstandigheden en kan jij het hele jaar door genieten van dit trendy design. Bekijk bijvoorbeeld eens dit prachtige bijzettafeltje voor buiten met een Terrazzo blad en metalen onderstel.

Hangstoelen
Voeg een hangstoel toe aan jouw terras. Deze groene Cira hangstoel geeft een exotische sfeer aan je buitenruimte en laat je genieten van je vrije dagen. Neem plaats in de kussens en ontspan. We hebben verschillende soorten en kleuren hangstoelen nieuw in ons assortiment toegevoegd.

Heb jij al zin om jouw balkon of terras gereed te maken voor de zomerse dagen? Bekijk dan snel onze gehele buitencollectie hier