Eva Solo inspiratie

Nieuw: Leeff, Gusta en Eva Solo!

Heb jij het al gezien? Wij hebben weer drie hele toffe merken toegevoegd!

Bij Svenlars blijven wij graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Verder zijn wij continu op zoek naar toffe merken die op deze nieuwste trends en ontwikkelingen inhaken om ons assortiment nog verder uit te breiden.

Zo hebben wij sinds kort wel drie prachtige nieuwe merken aan onze collectie toe mogen voegen, namelijk Leeff, Gusta en Eva Solo!

Leeff

Leeff bedenkt, ontwerpt en produceert producten die verrassen en inspireren. Die net even anders zijn en ons een glimlach of een warm gevoel bezorgen. Leeff heeft een passie voor het leven. Een leven wat zich vooral in ons huis afspeelt, in een omgeving waarin we ons thuis voelen. Daar ontsnappen we aan de drukte van iedere dag en genieten we met familie en vrienden van bijzondere momenten. Leeff wil bijdragen aan deze momenten met originele en verrassende producten voor in huis die ons leven verrijken.

Zo vind je bij Leef deze prachtige Tafellantaarn. Dit item geeft een geweldige sfeer in huis of in de tuin en is hierdoor een echte eyecatcher voor op tafel. Verder biedt Leeff een assortiment aan van mooie kaarsenhouders en kaarsen, welke stijlvol zijn met een warme uitstraling.

Naar alle items van Leeff

Gusta

‘Celebrate the day’, dat is waar Gusta voor staat. Een lifestyle waarbij ieder moment wordt aangegrepen om er iets moois van te maken. Iedere dag zijn er enkele momenten om het drukke bestaan achter je te laten en te genieten van de kleine momenten.

Gusta is een jong, stoer en warmbloedig (Me Gusta ; Spaans) Nederlands merk met invloeden van Scandinavië tot aan de Mediterranen. Bij deze mix aan invloeden voelen wij ons het beste thuis. Daarnaast vormt het de gedachte waarmee we Gusta producten ontwikkelen ‘It’s part of our DNA to celebrate every day’.

Gusta biedt een divers aanbod aan voor items voor op tafel en voor in de keuken. Bekijk bijvoorbeeld deze prachtige Glazen vaas met standaard om een heerlijk ontspan momentje te creëren. Verder biedt Gusta alles voor op tafel: wijnglazen, waterglazen, mokken, serveerplanken. Alles wat jij nodig hebt voor elke dag, of juist voor een speciale gelegenheid. Wist jij verder dat Gusta ook allemaal items voor bij de barbecue had?

Naar alle items van Gusta

Eva Solo

De ontwerpen van het Deense Eva Solo kenmerken zich vooral door hun praktisch gebruik en schitterend design. Gereedschappen die een genot zijn om naar te kijken, te gebruiken en te bezitten. Het is een manier van leven. Eva Solo brengt functionaliteit en design perfect samen. De collectie is ontworpen voor gebruik in de huiskamer, de keuken, de badkamer en de tuin. Eva Solo staat voor een hoge kwaliteit, esthetische vormgeving, originaliteit en opvallende functionaliteit. Door onszelf te omringen met prachtige objecten, die het leven ook nog eens gemakkelijker maken, is er nog meer reden om te genieten.

Heb jij bijvoorbeeld de prachtige Quay Hanglamp al gezien? Stijl, sfeervol en voegt licht en elegantie toe in jouw favoriete woonruimte. Of heb jij al de prachtige TV stand Carry Eva Solo voorbij zien komen? Een elegant item en een echte eyecatcher in jouw huis. Nu al een ontzettend populair item!

Naar alle items van Eva Solo