Over Svenlars

Over Svenlars

Welkom bij Svenlars!

Svenlars is dé interieurwebshop van Nederland. Sinds 1 januari 2020 zijn wij geopend en vind je bij ons de mooiste home artikelen. Items voor bij jou in en rondom het huis mét een Scandinavisch tintje.

Svenlars is een interieurwinkel voor iedereen, je vindt items voor in de woonkamer, de badkamer en zelfs voor in de tuin. Met meer dan 3000 artikelen zijn er voor iedereen items die in elk interieur een pronkstuk zijn. Wij streven naar artikelen met een hoge kwaliteit waar jij voor een langere periode plezier aan kan beleven.

Het team
Binnen een jaar heeft Svenlars een explosieve groei doorgemaakt en is daarom één van de snelst groeiende e-commerce webshops van Nederland. Binnen no-time werd de webshop razend populair en zijn we binnen korte tijd gegroeid naar een hecht team van vijf personen. We zijn een jonge onderneming die gevestigd zit in Breda en waar vol ambitie en in een gezellige sfeer gewerkt wordt.

Even voorstellen
Saskia is de Customer Succes Manager, haar taak bestaat voornamelijk uit de customer support naar een nog hoger niveau te tillen. Saskia staat altijd voor iedereen klaar, zowel voor onze klanten als voor de mensen om zich heen. De meeste klanten die wel eens contact met ons hebben gehad, kennen Saskia wel en beschrijven haar als begripvol en oplossingsgericht.

Hubert is de Supply Chain manager, hij zorgt ervoor dat alle logistieke lijnen goed verlopen, zowel met de leveranciers, de bezorgdiensten als het distributiecentrum.  Alle vragen gaan rechtstreeks naar Hubert en hij heeft hier altijd ontzettend snel een antwoord op. Binnen de kortste keren heeft hij de functie zich helemaal eigen gemaakt.

Kevin is de nieuwste aanwinst van het team. Hij heeft de functie als Performance Marketeer en is verantwoordelijk om Svenlars op alle digitale kanalen nóg beter op de kaart te zetten. Naast zijn passie voor online marketing, is Kevin thuis ook nog eens een fanatieke bierbrouwer. Wij vinden het heerlijk!

Jessica is de online marketeer en de jongste van het team. Zij is verantwoordelijk voor alle content op de social mediakanalen tot aan de content op de website. Creativiteit staat hierbij bovenaan en zij vind het ontzettend leuk om hier continu mee bezig te zijn.  

Hosang is de Managing Director en eindverantwoordelijke voor de gehele onderneming. Hij is de oprichter van Svenlars en stuurt de gehele organisatie aan. Hij staat altijd open om zowel zichzelf, de organisatie als de mensen om zich heen verder te laten groeien en zich te laten ontwikkelen.

Verder werken we samen met diverse andere partijen, zoals met een groot marketingbureau genaamd Kickso en met onze logistieke partij Montapacking. Montapacking is de koploper in fulfilment en verpakken en is de logistiek achter onze webshop.

Merken en producten
Binnen Svenlars vinden wij het ontzettend belangrijk om enkel de allerbeste merken aan jou als klant aan te bieden. Wij zijn selectief in de merken waarmee we samenwerken, zodat wij de juiste merken bij elkaar kunnen brengen. Dit zodat jij als klant niet op diverse plekken hoeft te zoeken voor de inrichting van jouw huis, maar jij alles gemakkelijk op een plek kunt vinden. De mooiste home artikelen met een Scandinavisch tintje vindt je namelijk bij Svenlars.

We werken samen met verschillende merken, hierbij een kleine selectie van onze topmerken: Zone Denmark, Villa Collection, Blomus, Umage, Zuiver en Jesper Home.

Daarnaast werken wij constant aan mooie uitbreidingen, zowel van merken als producten. Je vindt bij ons allerlei soorten items voor in de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en ook voor in de tuin! Van accessoires en verlichting tot aan stoelen en kasten. Svenlars biedt alles voor bij jou in huis.

Eigen voorraden
80% van onze artikelen leveren wij vanuit ons distributiecentrum via onze eigen voorraad. Voor het leveren van de bestellingen werken wij samen met transporteurs zoals DHL en PostNL. Deze doen hun uiterste best om alles zo snel mogelijk te kunnen leveren, zodat wij de beste ervaring kunnen bieden.

Duurzaamheid
Als bedrijf vinden wij duurzaamheid ontzettend belangrijk. We zijn continu bezig om onze processen in de organisatie nog duurzamer te maken. Om te beginnen zijn we selectief in het kiezen van merken en producten. We kijken namelijk eerst of de items ‘groen’ zijn geproduceerd en of deze onder goede omstandigheden voor mens en dier zijn gemaakt. Daarnaast vinden wij kwaliteit belangrijk en hechten wij veel waarde aan een lange levensduur van onze items. Dit is goed voor het milieu en jij als klant hebt zo lang mogelijk plezier van onze home artikelen!

Retouren
Op deze manier doen we er alles aan om ons steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst. Verder is hierdoor ons retourpercentage relatief laag, echter komen er uiteraard altijd online bestellingen terug. We kijken altijd eerst of we deze producten een tweede leven kunnen geven. We doneren producten aan verschillende goede doelen en opvangtehuizen, zodat we verspilling tegengaan en daarbij ook nog is andere mensen blij mee kunnen maken.

Svenlars is dé interieurwebwinkel voor jou. Duurzame producten met een hoge kwaliteit voor iedereen. Items voor in en rondom het huis met een Scandinavisch tintje. Naast het zorgen voor de allerbeste producten en service voor jou als klant, zijn we ook bezig met het opzetten van een showroom. Dit zodat jij als klant de items in het echt kan bewonderen en wij jou kunnen voorzien van persoonlijk advies.

Ben jij net zo enthousiast als ons? Wellicht zien we jou dan eind 2021 in onze nieuwe showroom. Of shop natuurlijk gewoon op onze website.

Svenlars – Love for interior