buitenlamp

Tover jouw tuin om met buitenverlichting!

De Villa Collection buitenverlichting is ideaal voor de zomeravonden, die wat ons betreft niet lang genoeg kunnen duren. Licht jouw tuin of zithoek op met hoogwaardige verlichting voor buiten. Bij ons vind je allerlei verlichting voor buiten, van lampen op zonne-energie tot LED-lampen met een ingebouwde luidspreker (!). Buitenlampen zorgen als het donker wordt voor sfeer in jouw tuin en naast sfeervol zijn ze natuurlijk ook praktisch, zodat jij op en top kan genieten van jouw tuin. 

Sfeermakers
Met een buitenlamp kun je ’s avonds een gezellige sfeer creëren om te genieten van de aankomende lente/zomeravonden. Hierdoor kan je langer buiten leven en ontspannen. Heerlijk tot ’s avonds laat nog buiten eten, borrelen of relaxen op de loungebank. Op mooie dagen geniet je met tuinverlichting extra lang.

Lampen op zonne-energie
De bol-vormige LED-lampen op zonne-energie zijn ideaal in gebruik. De lampen geven een warm, wit licht en dienen als solar verlichting. Wanneer de lampen 8 uur opladen in daglicht, zal de lamp 6 uur in de avonduren je kunnen voorzien van licht. Compleet waterdicht en hierdoor ideaal voor bij jou in de tuin. De lamp is inclusief paaltjes die onder de lampvoet gemonteerd kunnen worden en in het gazon geschoven kunnen worden, zodat de lampen stevig op hun plek blijven.

De lampen komen in drie verschillende formaten maar zijn ook verkrijgbaar als complete set.

LED-lamp met luidspreker
Een prachtige LED-lamp die een mooi warm wit licht geeft en hierdoor perfect is als buitenverlichting. Daarnaast heeft deze lamp nog een heel belangrijk voordeel, namelijk dat het een lamp en luidspreker in een is! Verbindt je telefoon met deze lamp en geniet in jouw tuin van wel 4 tot 6 uur lang muziek. De lamp is oplaadbaar via de meegeleverde USB-kabel.

Deze must-have buitenlamp komt in twee formaten.

Benieuwd naar meer tuinlampen om jouw tuin mee op te lichten? Bekijk dan hier al onze tuinverlichting.