vuurkorf en bbq

Zomertijd is barbecue tijd!

Komend weekend gaat de zomertijd weer in, je zou het bijna vergeten met alle huidige omstandigheden, maar toch staat de zomertijd alweer voor de deur. De klok gaat een uur vooruit, waardoor het in de avond een uurtje langer licht is. Langer licht en warmere dagen zijn voor velen een uitnodiging om heerlijk buiten te gaan eten.

Barbecueën creëert gezelligheid en zorgt voor lange zomeravonden met vrienden en familie en genieten van heerlijk eten en lekker weer. Met een hapje en drankje ontspannen in de buitenlucht samen met jouw gezelschap. Svenlars biedt sinds kort een groot assortiment barbecues aan, waar jij de lekkerste gerechten op kunt bereiken. Van tafelbarbecues, gasbarbecues tot houtskoolbarbecues.

Een houtskoolbarbecue heeft meer tijd nodig dan een gasbarbecue, maar geeft wel de ultieme authentieke barbecue ervaring en smaak. Ideaal om te genieten van lange avonden onder het genot van heerlijke gerechten en een drankje. Een klassieke houtskoolbarbecue, gemaakt van stevig en duurzaam staal met een hoogwaardige constructie. Deze barbecue heeft meerdere functies zoals grillen, bakken en roken en is hierdoor perfect voor tijdens picknicks of feestjes.

Een gasbarbecue is snel klaar voor gebruik, eenvoudig aan te steken en makkelijk schoon te maken. Een gasbarbecue geeft nauwelijks rook af, geen roet en hierdoor ook geen geur. Door de temperatuurregelaar kan de warmte aangepast worden aan de gerechten die bereid dienen te worden. 

Onze tafelbarbecue van het merk Tristar is praktisch en handig voor barbecue liefhebbers. De barbecue werkt op elektriciteit, waardoor er geen kolenrook wordt geproduceerd. Een tafelbarbecue kan hierdoor ook binnenshuis gebruikt worden en is gemakkelijk voor op de wat kleinere balkons. Tafelbarbecues zijn binnen een handomdraai klaar voor gebruik en door de verwijderbare onderdelen, kan deze vervolgens gewoon in de vaatwasser.

Naast barbecues bieden we voor de zomer ook haarden en vuurkorven voor in de tuin aan. Decoratieve en sfeervolle toevoegingen aan jouw tuin of terras en daarnaast blijf je ook nog eens warm als het buiten aan het afkoelen is.

Wanneer de zomerse temperaturen weer komen, ben je met een van onze barbecues direct klaar om te beginnen aan een heerlijke zomerse avond met een hapje en een drankje. Tot in de late uurtjes buiten borrelen onder het genot van de warmte van de vuurkorf. Wij kunnen niet wachten!