zomerse sfeer in huis x zuiver

5 tips voor een zomerse sfeer in huis

De zomer staat voor de deur! Het warmste seizoen van het jaar komt er weer aan en het beloofd een goede zomer te worden. Extra reden om jouw interieur op te frissen en de zomer in huis te halen! Ben jij er al klaar voor en is jouw huis al summerproof? Wij geven jouw 5 tips!

Heb jij de Spring/Summer collectie van Zuiver al gezien?

De Spring/Summer collectie van Zuiver is de perfecte manier om zomerse sferen in huis te halen. Zuiver is nieuw bij ons op de website en is een prachtig Nederlands merk die in 1998 is opgericht. Zuiver staat voor puur, eigentijds en een verrassend design.

De collectie eert de schoonheid van alledaagse dingen. Een viering van eenvoud. De zon die schaduwen op je muur creëert, de geur van bloemen, de zachte aanraking van je favoriete lounge stoel.. Deze alledaagse momenten zorgen er onbewust voor dat we ons op ons gemak voelen en definiëren ons thuisgevoel.

In de collectie ontmoeten zand- en natuurlijke tinten, organische silhouetten en lijnen elkaar. Pure en eerlijke materialen zoals walnotenhout, glas en keramiek worden gecombineerd met innovatieve en slimme, high-tec materialen. Zuiver brengt de zomer in huis. 

Natuurlijke elementen

Natuurlijke, lichte kleuren en materialen, zoals hout, steen en riet maken je huis meteen zonnig. Hoe lichter de ruimte is, hoe zonniger deze lijkt. Ga bijvoorbeeld voor een houten salontafel of zet bamboe lantaarns neer. Dit geeft direct een frisse en vrolijke blik in jouw interieur.

Lichte en fruitige kleuren

In de zomer verlangen we vaak naar frisse, lichte kleuren. Witte tinten met warme ondertonen zorgen voor licht in je interieur, zonder dat het koel wordt. Zo krijgt jouw interieur direct een zomerse uitstraling. Kleur zorgt voor een vrolijk tintje en laat dat nou net hetgeen zijn waar we behoefte aan hebben!

Frisse wind en geur in huis

Tijdens de warme zomerdagen is een heerlijk koel briesje in je gezicht geen overbodige luxe. Zorg daarom dat je een goede ventilator of airconditioner hebt die je hoofd koel houdt. Dit in combinatie met fijne geurkaarsen of geurstokjes. Thuiskomen in een lekker fris ruikend is misschien wel een van de fijnste dingen die er is.

Groen, groener, groenst

Planten en bloemen horen bij de zomer en mogen daarom niet ontbreken in jouw zomerse interieur. Ze geven een huiselijk gevoel, kleden je interieur aan en brengen je interieur tot leven. Ze geven een frisse boost aan je interieur! Planten staan voor gezondheid, werken rustgevend, prikkelen je brein én zuiveren ook nog eens de lucht. Redenen te veel om planten in huis te halen. Bloempotten en vazen kunnen hierbij dan natuurlijk niet ontbreken.

We nodigen je uit om een stapje terug te doen en te genieten van de kleine dingen binnen en buiten. Geniet van zomerse sferen in huis én van het zonnetje in de tuin.