feestje in de tuin

Koningsdag deze maand: Zo maak je een feestje in de tuin

Op 27 april is het weer Koningsdag. Tijd om je tuin helemaal klaar te maken voor deze leuke gelegenheid! Wij hebben 5 tips op een rijtje voor jou gezet om jouw tuin klaar te maken voor het Koningsdag feestje.

1. Een knusse zitplek

Het allerbelangrijkste eerst: een knusse zitplek in de tuin! Om heerlijk in de tuin te genieten, heb je natuurlijk een knusse zitplek nodig. Bij Svenlars vind je prachtige tuinsets van diverse merken. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld deze tuinbarset.Met deze set kan je met wel 8 personen genieten in de tuin. Heerlijk met een hapje, drankje en muziekje erbij. Zo kan je ontspannen van het weer in de tuin en genieten van de zonnestralen die worden verwacht. Een tuinset is een element wat echt sfeer toevoegt aan je tuin en mag zeker niet ontbreken tijdens een feestje in de tuin.

Bekijk hier ons aanbod aan tuinmeubelen

2. Muziek

Zorg voor een leuk achtergrond muziekje in de tuin! Met muziek kan je de sfeer bepalen en wat is er nu leuker dan gezellige en vrolijke muziek op de achtergrond tijdens een gezellige borrel in de zon met vrienden of familie. Bij ons vind je prachtige speakers met verlichting. Een sfeervolle buitenlamp en speaker in één. Hoe leuk is dat?

Bekijk hier ons aanbod aan verlichting en speakers in één

3. Extra warmte in de tuin

Een leuke ongedwongen sfeer creëer je met een vuurkorf. Zeker bij een zwoele zomeravond geeft dit een feestelijke sfeer in de tuin. Het knisperende geluid van de vlammen, de heerlijke geur van brandend hout en de warme gloed die je verwarmt. Leg wat fleecedekentjes op de tuinset en blijf heerlijk warm. Perfect voor een mooie avond.

Graag nog meer warmte in je tuin of bij de veranda? Zet dan een vrijstaande heater neer.

Bekijk hier ons aanbod aan vuurkorven en haarden

4. Sfeerverlichting

Een vuurkorf, vuurhaard of een heater geeft een feestelijke sfeer en extra warmte af. Wanneer het wat donkerder wordt, is sfeerverlichting in de tuin natuurlijk ook erg belangrijk! Buitenverlichting zorgt voor veiligheid, zicht en extra sfeer! Zeker als je ’s avonds samen in de tuin zit geeft dit een extra feestelijke sfeer.

Bekijk hier ons aanbod aan sfeerverlichting

5. Barbecue

Niets is fijner dan op een lekkere, warme dag de barbecue aansteken en heerlijk eten. Eten is namelijk onmisbaar tijdens jouw feestje in de tuin. Een barbecue is een feestelijke manier van buiten eten en zo kan je voor elke gast wel iets lekkers bereiden.

Bekijk hier ons aanbod aan barbecues