buiten tafelen

Stijlvol buiten tafelen

Het zonnetje schijnt! Een van de fijnste dingen aan de zomer is ’s avonds na het werk lekker buiten eten. Het buitenleven is begonnen en daarmee ook de tijd om te genieten van lange avonden tafelen met vrienden en familie. Lekker buiten koken en tafelen in de zon of onder de parasol.

Een goed glas wijn of een lekker fruitbiertje.. Met het juiste gezelschap kan je uren buiten genieten. Maar wat zijn nou echte must-haves om buiten tafelen zo ontspannen mogelijk te maken?

Het kiezen van tuinmeubelen

Allereerst is het fijn om een goede setting te hebben waar je de hele avond kunt natafelen of kunt loungen. Bij ons vind je zowel complete loungesets voor in de tuin als tuinsets met een tuintafel en tuinstoelen. Kies jij om lekker languit te ontspannen op de loungebank? Of kies jij voor gezellig natafelen aan de eettafel?

Tuinverlichting en decoratie

Maak je balkon, tuin of terras zo fijn mogelijk door het toevoegen van warme verlichting of decoratie. Wat dacht je van wat extra sierkussens op de loungeset of een lekker warm plaidje voor de iets koudere dagen? Ook geeft een buiten vloerkleed net even extra sfeer en warmte. En wat dacht je van een leuk verlichtingssnoer om op te hangen, een sfeervol tafellampje of een lantaarn? Met verlichting en decoratie maak je van jouw tuin je eigen sfeervolle terras en hierom is dat een echte must-have.

Lekker barbecueën

Een ontspannen en sfeervolle plek om buiten te tafelen met een ontspannen tuinset en sfeervolle decoratie. Maar hoe maak je dit helemaal compleet? Juist. Met een uitgebreide barbecue en een mooie tafelsetting. Dit zorgt altijd voor een hoop gezelligheid en lekker samen buiten zijn!

Koken & tafelen in je eigen tuin

Na een barbecue kan je altijd nog heerlijk na tafelen, maar in plaats van een barbecue kan jij ook gewoon een heerlijk diner buiten serveren. Voor een mooie tafelsetting kleed je de eettafel aan met servies, bestek, glazen, karaffen, serveerschalen en nog veel meer. Daarnaast maakt wat extra decoratie de tafel helemaal af en gezellig.  

Er gaat niets boven ontspannen én eten in je eigen tuin. We rapen onze keukenspullen bij elkaar en gaan lekker de tuin in, want we kunnen eindelijk weer buiten zitten. We dekken de tuintafel en koken of bakken de lekkerste gerechten. Is het ’s avonds wat afgekoeld? Dan gaat de vuurkorf aan voor een warm vuurtje en een gezellige sfeer. Van de eerste zonnestralen tot zonsondergang, van ontbijt tot lunch, borreltijd en barbecue, we doen het lekker buiten.

De zomer, de zon en buiten eten, wij krijgen er meteen een vakantiegevoel van!