feestdagen

Kerst: het huis versieren met Svenlars!

Heb jij je huis al versierd? Of heb jij het gevoel dat je nog versiering mist? Bij Svenlars vind je genoeg kerstversiering voor binnen en buiten! De kerstperiode is dé periode om helemaal los te gaan met versieren, dus zorg dat je alle kerstversieringen in huis haalt. Dit zorgt voor de beste sfeer tijdens kerst, waardoor je huis gezellig en knus wordt. Keus genoeg, dus je vindt kerstversiering voor elke stijl; traditioneel tot modern.

Kerstbomen

Een kerstboom is een van de eerste dingen waar wij als aan denken bij Kerst. Bij ons vind je prachtige kunst kerstbomen in verschillende afmetingen en designs. Van de traditionele groene kerstbomen, hele, halve en omgekeerde (!), waardoor we voor elke ruimte wel een geschikte boom hebben. Of een kunstkerstboom van Nordmann met LED-verlichting. Deze bomen zijn levensecht qua vorm en uitstraling en zorgen voor een gezellige kerstfeer.

Ook vind je bij ons witte kerstbomen, deze zorgen voor een frisse look in huis en geeft een echt wintergevoel. Voor wat voor kerstboom kies jij?

Neem eens een kijkje op deze pagina en ontdek jouw perfecte kerstboom:

Klik hier

Kerstversiering, kerstdecoratie of kerstartikelen

Van traditionele of landelijke kerstversiering tot moderne kerstdecoratie. Voor elke stijl vind je bij ons een ruime keus aan mooie kerstartikelen! Alles om jouw kerstboom helemaal op te fleuren. Een mooie kerstster op de piek, zoals deze van Villa Collection Denmark of een van de mooie creatieve ornamenten van House Doctor? Alles voor in de kerstboom, maar ook voor op de tafel bieden wij mooie decoraties.

Bekijk al de mooie kerstversieringen eens op deze pagina en laat je inspireren.

Klik hier

Kerstaccessoires mogen ook zeker niet ontbreken!

Bij Kerst denken wij direct aan gezelligheid. Daarom kunnen kerstkandelaren, kaarsjes of juist een gezellige vuurkorf buiten zeker niet ontbreken tijdens deze dagen.

Shop al jouw favoriete items voor de feestdagen via Svenlars.