NIEUW: SVENLARS x Umage

NIEUW: SVENLARS x Umage

SVENLARS blijft groeien! Wij zijn ontzettend blij om jullie te kunnen vertellen dat wij sinds kort een nieuwe samenwerking zijn aangegaan met een ontzettend mooi merk: UMAGE.

Umage is een Deens woord dat ‘making an effort’ betekent en dat is wat zij elke dag willen doen. Umage is waar Deens design, betaalbaarheid, hoogwaardige materialen en zorg voor het milieu samenkomt. Het merk combineert esthetiek, eenvoud en functionaliteit met doordacht vakmanschap en zorg voor het milieu. Het resultaat: geweldige ontwerpen met een duurzaam randje. Hier vind je een aantal items uit deze prachtige collectie:

Umage Eos lamp
Deze unieke Eos lampenkap ontleent zijn kracht en schoonheid aan de aardetinten van het Scandinavische landschap. Een natuurlijk kleurenpalet dat zorgt voor een warme en gastvrije sfeer. Deze lamp komt in verschillende varianten, kleuren en maten. Met de neutrale en harmonieuze kleuren past de Eos-lampenkap perfect in elk minimalistisch interieurontwerp en voegt hij een verfijnde en elegantie toe. Deze lampenkap geeft een trendy look, een tijdloze uitstraling en een rustgevende sfeer in zowel een moderne woonkamer als in een klassieke slaapkamer.

Umage Clava Dine Hanglamp
De Clava Dine hanglamp is een eenvoudige, karakteristieke hanglampenkap met een sierlijk gebogen silhouet. De lampenkap voegt een nostalgische referentie toe aan de jaren ’70 door de geperforeerde gaten en zacht omgevingslicht. Door de exclusieve en elegante uitstraling creëert Clava Dine een direct neerwaarts licht, waardoor dit item perfect past boven de eettafel, het aanrecht of de salontafel. De lamp geeft een gezellig en chique sfeergevoel. De lampenkap is verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat het lichter kan worden in elk interieur.

Umage Chimes Cluster 3 hanglampen
Dit item brengt de Scandinavische tonen van de natuur terug in het interieur. De Chimes Cluster 3 is geïnspireerd op de sierlijke lijnen die voorkomen in een dichtbegroeid bos en ontworpen met de dunste mogelijke vorm in gedachten. Door het spotlight-effect in deze lamp schijnt het licht precies waar je het nodig hebt. Creëer nieuwe gebieden en gezellige ruimtes met gericht licht. Met de warme LED-spot is de Chimes Cluster 3 een charmante en ingetogen lamp en brengt hij een gerichte verlichting met zich mee.

Deze prachtige items van Umage shop je nu al bij Svenlars en de collectie hiervan zal tevens alleen maar blijven groeien. Benieuwd naar het volledige aanbod van Umage op Svenlars? Bekijk de gehele collectie dan hier.