the comfy house

Nieuw | The Comfy House van Kave Home

De nieuwe herfst/winter collectie van Kave Home is online! Deze collectie staat in het teken van duurzaam en modern comfort: Het Comfy House.

Het Comfy House staat voor comfort in zijn puurste vorm, met designer items van massief hout en coole stoffen voor stijl. Een natuurlijke look in een palet van beige, grijs en wit.

"Comfort in zijn puurste vorm, want er is geen plek zoals thuis"

Heerlijk thuiskomen

De warmste verwelkomingen gebeuren in de eerste ruimte die je binnenstapt. De Nediva spiegel heeft een raamachtig ontwerp dat perfect is om jezelf van top tot teen te bekijken en een ruimer, helderder gevoel in je huis te creëren. Voeg hier een design lamp aan toe voor de laatste finishing touch.

Bijzondere ruimtes vol smaak

Decoratieve items voegen iets extra's toe aan je interieur. Er zijn veel diverse mogelijkheden, van afbeeldingen, vazen, kaarsen, diffusers tot nog veel meer. Net als de Calen plank zullen ze overal persoonlijkheid toevoegen.

Verlichting is een andere categorie die een hoofdrol speelt in huis. Kies een design tafellamp met beige en donkergrijs gelakte afwerking om je favoriete plek te verlichten.

Iconische items, in een nieuw jasje

De comfortabele fauteuils Club, Meghan en Gamer hebben ook de look van schapenvacht omarmd. Schapenvacht is een van de populairste stoffen die er is; de superzachte bekleding vormt de perfecte aanvulling op het originele ontwerp en de organische vormen.

Een tempel van comfort

Dit wordt je favoriete plek in huis, dat beloven we. Heerlijke zachte stoelen die zorgen dat jouw eetkamer het middelpunt van de belangstelling is. Natuurlijk materiaal gecombineerd met aardetinten geeft een prachtige, warme uitstraling. Zeker met de nieuwe fleece-stoffen van de Aniela stoelen. Deze stoelen maken elke gelegenheid speciaal. 

Ontspan in de slaapkamer

Je kunt nog gemakkelijker slapen als je weet dat je omringd bent door milieuvriendelijke items. Kies voor biologisch textiel met GOTS-certificering en meubels gemaakt van hout uit bossen met verantwoord houtkap.

Natuurlijk hout en vezels helpen om een rustgevende ontspannende slaapkamer te creëren.


The Comfy House is een uniek design met comfort hoog in het vaandel. Het is een moderne en duurzame collectie waarbij een warme en zachte uitstraling centraal staat.