SVENLARS X BLOMUS X ADAM MILLER
SVENLARS X BLOMUS X ADAM MILLER

Op de website van Svenlars kun je de allermooiste artikelen vinden voor jouw woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en noem maar op! We werken samen met allerlei diverse merken, waaronder Blomus.

Blomus staat synoniem voor intelligent, minimalistisch en functioneel, gestoken in een modern jasje. Dit seizoen wordt de kwaliteit en schoonheid gevierd van innovatieve ontwerpen. Er worden zachte en uitgebalanceerde kleuren, gewaagde vormen en gloednieuwe materialen toegevoegd, allemaal voor bij jou in huis.

Één van de ontwerpers van Blomus is Adam Miller. Adam Miller is bekend met allerlei verschillende soorten ontwerpen. Hij is opgeleid in zowel architectuur en meubeldesign en neemt allerlei verschillende soorten projecten aan, op zowel het gebied van architectuur als interieur, evenals het maken van sculpturen, verlichting en huishoudartikelen.

Deze geweldige ontwerper heeft de hele wereld afgereisd, van de Verenigde Staten, Denemarken tot aan Italië. Door zijn tijd in Italië ontwikkelde zijn waardering voor het vertellen van verhalen in het ontwerp van zijn producten. Het Abento dienblad, de Lungo glas serie en de Lily Stage lamp zijn de eerste producten die deze ontwerper heeft gemaakt voor Blomus en dus Svenlars.

Abento Tray
Het Abento dienblad is geïnspireerd op de strakke lijnen van Japanse houtbewerking. De twee poten kruisen het lichaam van de lade om drie secties te creëren. Het eenvoudige en functionele Abento-dienblad ontleent zijn naam aan de traditionele Aziatische bentobox – een afhaalmaaltijd voor één portie of een zelf verpakte maaltijd, gebruikelijk in de Japanse, Taiwanese en Koreaanse keuken.

Het eenvoudige en sculpturale dienblad is verkrijgbaar in twee maten en is gemakkelijk dagelijks te gebruiken. Het dienblad kan gebruikt worden voor het serveren, maar het kan ook perfect dienen als decoratiestuk. Door de houten doosachtige constructie is het dienblad ideaal om te gebruiken in de keuken, maar ook in de badkamer, spa, kantoor of waar je het dienblad ook maar nodig hebt om jouw favoriete objecten te presenteren.

Lily Stage Lamp
Deze prachtige en handige lamp is geïnspireerd op verticale sculpturen en de klassieke microfoonstandaard. Adam Miller creëert hiermee een nieuw, teruggebracht tot de essentie, assortiment van lampen.

Het assortiment bevat een bureaulamp en een staande lamp, verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Ondanks het delicate uiterlijk staan de ledlampen stevig op hun voet. De lamp bevat drie vooraf ingestelde helderheidsniveaus met een extra dimmerfunctie en is dus te gebruiken voor zowel geconcentreerd werken als sfeervolle achtergrondverlichting. De lamp is gemakkelijk te draaien voor direct en indirecte verlichting en daarom ideaal in gebruik voor iedereen in huis!

Ben jij ook enthousiast geworden over deze ontwerper en deze producten? Bekijk onze hele Blomus-lijn dan snel op svenlars.nl.