woonaccessoires

Landelijk interieur: warm, huiselijk en comfortabel

Het is een van de populairste woonstijlen in Nederland: Een landelijk interieur. Warm, knus en veel aandacht voor gezelligheid. Met de natuurlijke materialen en rustige tinten die bij deze woonstijl passen, geeft je jouw interieur een huiselijk karakter waar iedereen zich thuis voelt.

Ontspannen en samenzijn. Deze twee begrippen zijn het allerbelangrijkst bij een landelijk interieur. Een zachte stoffen bank met grote kussens (of meerdere kleine kussens) mag zeker niet ontbreken. Ook de houten authentieke eettafel en een rotan vloerlamp passen onwijs goed in deze woonstijl. Bij de woonstijl horen onder andere ook mooie woonaccessoires, zoals kussens, kaarsen, lantaarns. Dit om de gezelligheid en het huiselijke karakter echt terug te laten komen.

Rustige kleurtinten

Met een landelijk interieur kies je voor een interieur die rustiek en rustig is. De basiskleuren zijn voornamelijk wit, grijs, bruin, mogelijk in verschillende kleurtinten. Warme kleurtinten voeren hierbij de boventoon, omdat je dan de sfeervolle uitstraling van een landelijk interieur kan bereiken.

Natuurlijke materialen

De rust en sfeer van het platteland zijn bij een landelijk interieur voelbaar. Dit komt mede door de natuurlijke en robuuste materialen die bij deze woonstijl horen. Hout, rotan en wol zijn materialen die goed hierbij passen, maar ook aaibare stoffen zoals linnen en katoen worden veel gebruikt. Gezellige kussentjes, plaids en schapenvachtjes heb je nooit genoeg in een landelijk interieur.

Landelijke woonaccessoires van Svenlars

Een landelijk interieur is warm, huiselijk en comfortabel. Woonaccessoires zijn daarom erg belangrijk bij deze woonstijl, omdat je hiermee echt de knusse en gezellige sfeer kan overbrengen. Door wat nieuwe woonaccessoires aan je interieur toe te voegen, zorg je al snel voor een compleet nieuwe sfeer in je woonkamer. Denk hierbij aan een ander kleur kussens op de bank en een mooi bijpassend plaid, of juist nieuwe fotolijstjes, schilderijen of een spiegel aan de muur. Zo creëer je gemakkelijk een landelijk interieur waar jij je heerlijk thuis voelt.