Op 26 november is het zover: Black Friday! Wil je geen aanbieding meer missen en op de hoogte blijven over Black Friday bij Svenlars? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
  • Als eerste op de hoogte van onze Black Friday deals
  • Exclusieve aanbiedingen voor nieuwsbrief lezers
  • Persoonlijk advies

Zo profiteer jij als eerste van de allerscherpste Black Friday Deals!

Black Friday 2021

Ben jij al klaar voor Black Friday? Tijdens het Black Friday weekend kun je bij Svenlars profiteren van fantastische Black Friday deals. Je vindt de beste aanbiedingen op héél veel verschillende merken en diverse woonartikelen.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een van oorsprong een nationale Amerikaanse feestdag. Het is de dag na Thanksgiving en de meeste werknemers zijn daar vrij. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Sinds een aantal jaar staat Black Friday ook in Nederland bekend als een periode vol korting. De maandag na Black Friday volgt traditiegetrouw ook nog eens Cyber Monday.

Je vindt in deze periode dus de scherpste kortingen voor al jouw aankopen. Wees er dus snel bij!

Wanneer is Black Friday?

Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 26 november 2021. Maar één dag is natuurlijk veel te kort om al jouw aankopen te doen. Daarom kan je bij Svenlars heel het weekend genieten van te gekke Black Friday kortingen. Sla je slag en scoor jouw favoriete woonitems voor een klein prijsje.

Slimme Black Friday tips van Svenlars

  • Schrijf je in op onze nieuwsbrief zodat jij als eerste op de hoogte wordt gehouden van de aankomende deals en kortingen!
  • Maak ook alvast een account aan en vul enkele dagen voor Black Friday je winkelmandje met producten die jij graag wilt hebben. Het enige wat je op Black Friday dan moet doen is de aankoop voltooien.
  • Blok Black Friday alvast in je agenda en profiteer van de mooiste deals bij Svenlars!

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je eerst volgende bestelling.