Eenvoudig een prachtig interieur die past bij jouw persoonlijke stijl met ons zorgvuldig geselecteerd aanbod van diverse merken en producten. 

Svenlars. For the love for interior.

Een woning inrichten kan een flinke uitdaging zijn. Elke ruimte wil je natuurlijk inrichten naar je eigen persoonlijke stijl en er iets unieks van maken. Dit betekent vaak urenlang het internet afstruinen naar de best passend woonitems op webshops waar de gebruiksvriendelijk niet altijd even goed is. Een interieur creëren dat past bij je eigen stijl kan daarom een flinke klus zijn. Ook wij ervaarden dit en vanuit dat opzicht is het idee voor Svenlars ontstaan:

De mooiste woonitems van de beste merken, allemaal onder één dak: een gebruiksvriendelijke webshop, goede bestelvoorwaarden, competitieve prijzen en met service hoog in het vaandel.

Een eigen persoonlijke interieurinrichting creëren, willen wij een stuk eenvoudiger en nóg plezieriger maken. Met de allermooiste home artikelen van hoge kwaliteit en functionaliteit. Items voor in en rondom in huis mét een Scandinavisch tintje. Hieruit is Svenlars officieel geboren: out of the love for interior. Een liefde die ondertussen nog veel verder is gegroeid... 

Deel zelf mee in de liefde voor interieur.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en merken, ontvang inspirerende verhalen en krijg bovendien 10% korting op de eerste bestelling.

For the love for design.

Binnen Svenlars vinden wij het ontzettend belangrijk om enkel de allerbeste en mooiste merken aan onze klant te bieden. Wij zijn selectief in de merken waarmee we samenwerken, zodat wij de juiste merken en producten bij elkaar kunnen brengen. Producten die een prachtige invulling geven aan jouw interieur. Scandinavisch design, industrieel design of een andere woonstijl. Het is maar net wat bij je past. Svenlars houdt van mooi design en dat laten we weerspiegelen in onze producten én in het ontwerp van onze website. 

For the love for functionality.

Niet alleen houden wij bij Svenlars van mooi design, maar ook van functioneel design. Producten die comfort en gemak bieden en daarmee een slimme toevoeging zijn aan jouw interieur. Een principe die we laten zien in onze producten en in onze website. Wij streven namelijk naar de allerbeste gebruikservaring op onze website en zijn continu bezig met dit te optimaliseren.  

For the love for the planet.

Onze planeet is kwetsbaar en dient beschermd te worden. Wij als bedrijf zijn continu bezig om onze processen in de organisatie nog duurzamer te maken. Verder zijn wij selectief in het kiezen van merken en producten. We selecteren enkel de merken waarbij de producten ‘groen’ geproduceerd zijn en dus onder goede omstandigheden voor mens en dier zijn gemaakt.
Daarnaast vinden wij kwaliteit belangrijk en hechten wij veel waarde aan een lange levensduur van onze items. Dit is goed voor het milieu en onze klanten hebben op deze manier ook nog eens zo mogelijk plezier van onze home artikelen!
Zo doen er alles aan om ons steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst en consumenten eenvoudig te voorzien van prachtige home items voor het creëren van een eigen persoonlijke stijl in huis.

Jouw interieur in jouw stijl.

Aan de hand van onze ... pijlers creëer je eenvoudig een prachtig interieur die past bij jouw persoonlijke stijl en maak jij gemakkelijk van jouw woning jouw thuis.  

Zorgvuldig geselecteerd aanbod

Een selectief aanbod met de beste merken die bij elkaar passen. Zo hoef je als klant niet op diverse plekken te zoeken voor de inrichting van jouw huis. Diverse home artikelen met een Scandinavisch tintje!

Een team dat voor je klaar staat

Heeft u een vraag over een product, levering of iets anders? Ons team denkt met je mee en zorgt zo snel mogelijk voor een antwoord en/of een oplossing. Wij streven naar 100% tevredenheid.

Constant vooruitstreven

Een van de snelst groeiende e-commerce webshops van Nederland. Wij zijn continu bezig met onze webshop te optimaliseren om het zo makkelijk mogelijk te maken om je ideale woonartikel te vinden én te bestellen.

Goede bestelvoorwaarde

Eenvoudig en gemakkelijk via onze website bestellen, snelle én gratis levering vanaf 50 euro (m.u.v. speciaal vervoer), een bedenktijd van 30 dagen en ook nog eens kosteloos retourneren! 

Oog voor de planeet

Onze processen en producten willen wij zo duurzaam mogelijk maken. Groene, milieuvriendelijke producten met een lange levensduur. Goed voor onze klanten en goed voor onze planeet!

Wat klanten over ons vertellen.

Onze merken.

#sharetheloveforinterior